085 - 773 17 11 info@alarmserver.nl

AMX alarmserver

Ongekende mogelijkheden van koppelingen en integraties. 

De alarm- en applicatieserver (AMX) centraliseert de verwerking van alle gebeurtenissen die door externe bronnen (input) zijn geactiveerd (gebouw-/procescontrole, brandalarm, netwerkbeheer, verpleegoproep, enz.) en informeert de alarmorganisatie op basis van betreffende scenario via verschillende communicatie media (output) zoals SMS, telefoongesprek (VOIP), e-mail, SNMP-traps, paging of sms-berichten op draadloze handsets (DECT/WLAN) en smartphones met behulp van data-pushmelding. De alarmserver heeft een brede ondersteuning van protocollen, is daardoor merk onafhankelijk en geeft een any to any scenario. 

Alarmserver matrix - merk onafhankelijk

Veelzijdig inzetbaar
De alarm- & applicatieserver

Door de grote ondersteuning van protocollen en hardware, is de alarm- & applicatie server inzetbaar voor vele toepassingen. Voorbeelden van veel toegepaste oplossingen.

De kracht van Any to Any
De inputs

Door de grote ondersteuning van protocollen en hardware, communiceert de alarmserver met vele inputs.

Optimaal beheer van interfaces.

De alarm-, applicatie- en berichtenserver
voor machine en mens.

Met de onze alarmsoftware kunt u eenvoudig de inputs en outputs beheren en efficiënt individuele alarmgebeurtenissen voor elk alarm definiëren. Omdat elke seconde telt in een noodsituatie vereist elk alarm of bericht een snelle en betrouwbare verwerking, De alarmservers vormt de interface tussen vele inputs zoals noodoproepschakelaars, brandmeldcentrales, gebouwbeheersystemen en (slimme) sensoren enerzijds en de alarm ontvangstapparaten, zoals smartphone, pager, software en DECT telefoon anderzijds.

Beheer interface alarmserver

De kracht van Any to Any
De outputs

Door de grote ondersteuning van protocollen en hardware, communiceert de alarmserver met vele inputs.

De kracht van een software platform voor integreren van systemen en processen.

De alarmserver verbetert kritische communicatie binnen organisaties door verschillende systemen te integreren. Processen lopen hierdoor snel en besparen kostbare tijd. Bij nood geldt immers dat iedere seconde telt.

De alarmserver heeft een open architectuur en is hierdoor niet merkafhankelijk. Door de open architectuur bent u onafhankelijk en wordt een zogeheten vendorlock voorkomen. Het systeem is daardoor eenvoudig en snel uit te breiden met andere systemen en processen. 

ESPA 4.4.4. berichten op smartphone en gigaset DECT

Koppel uw bestaande telefonie platform met alarmserver

Met de alarm- en applicatieserver kunt u bestaande of nieuwe telefonie platformen koppelen binnen uw kritische communicatie omgeving. Ontvang berichten op DECT- en VoIP telefoons of ontvang gesproken (audio) berichten.

Integratie met DECT systemen

De AMX alarmserver heeft integraties met DECT systemen van o.a. Spectralink, Snom, Gigaset en Mitel.   Meer weten ->

Kritische alarmen met VoIP

De alarmserver biedt volledige alarm integratie met de telefooncentrale van 3CX. Verstuur alarmen door een nummer te bellen of ontvang alarmen via spraak of tekst op VoIP telefoon.

alleenwerkers APP met SOS knop

Persoonsbeveiliging
Man-down, SOS button, no-movement

Onze Alarmserver biedt een essentiële persoonsbeveiligingsapp, gericht op de veiligheid van uw medewerkers die alleen werken, zoals een nachtportier, een bewaker, thuiszorgmedewerker, maar bijvoorbeeld ook beroepen in chemie of buitenwerken op hoogte of juist diepte. Binnen enkele seconden worden collega’s of alarmcentrales gealarmeerd, inclusief locatie en spreek-luisterverbinding. De app omvat een persoonlijke noodknop, valalarm, no-movement detectie en periodieke controle, waardoor uw personeel zich veiliger voelt tijdens het werken.

SOS button

Medewerkers kunnen snel alarm slaan via de SOS-widget of vaste noodknop, waarna het calamiteitenteam direct wordt geïnformeerd.

Man-down (val detectie)

De man-down module bewaakt lichaamshouding. Afwijkende posities activeren automatisch een alarm na een ingestelde tijd. (bijv. als een medewerker overmeesterd word)

No movement

De no motion module bewaakt medewerkersactiviteit. Bij gebrek aan beweging activeert de smartphone automatisch een alarm na een ingestelde tijd.

Brandmeldcentrale

Alarmen van de brandmeldcentrale, direct op smartphone

Ontvang kritische alarmen van de brandmeldcentrale direct op de Smartphone en/of tablet (Android / iOS). U hoeft niet meer naar het attentiepaneel om de locatie van de brand te achterhalen. Bij een urgent alarm wordt zelfs de stilte stand doorbroken, zodat u direct geattendeerd wordt van de ernst van het alarm. Onze oplossing is ook toepasbaar volgens wettelijke normen zoals NEN2575-4 voor stil alarm.

Next-Level alarmering

Ontdek de alarmserver

De alarmserver bied vele mogelijkheden, niet alleen op het gebied van integraties en scenario’s maar ook op het gebied van rapportages.

Realtime monitor

Zie realtime wie het lopende alarm accepteert en wie niet reageert.

 

Vele integraties

De alarmserver kent veel integraties van zowel in- als outputs, zowel software als hardware. Any to any scenario’s

 

i

rapportages

Bekijk welke alarmen er zijn geweest, wie heeft gereageerd, start van alarm, reactie tijd en duur

 

Absentie kalender

Weet wie aanwezig is. met de absentie kalender en de login/off optie kan de persoon aangeven of deze aanwezig is voor de alarmgroep.

 

Handmatig alarmen

Activeer handmatig alarmen vanuit de beheer omgeving of APP voor smartphones.

 

Geofencing

Op basis van locatie (WiFi, Bluetooth en/of geofencing) automatisch bepalen wie aanwezig is en de alarmering dient te ontvangen.

 

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Email:

marco@alarmserver.nl

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Email

info@alarmserver.nl