085 - 773 17 11 info@alarmserver.nl

AMX ontruiming APP

Ontruimingsinstallatie direct op de Smartphone.

Ontvang meldingen van de ontruimingsinstallatie (OAI) direct op de Smartphone en/of tablet (Android / iOS). Middels push notificatie worden ontruimingsmeldingen direct zichtbaar op de Smartphone. Bij een ontruimingsalarm wordt zelfs de stilte stand doorbroken, zodat u direct geattendeerd wordt van de ernst van het ontruimingsalarm. De melding wordt één op één doorgegeven, zo hoeft u niet eerst naar het attentie paneel voor informatie en wordt kostbare tijd gewonnen. Onze oplossing is ook toepasbaar volgens wettelijke normen zoals NEN2575-4 voor stil alarm.

Ontruimingsalarm op smartphone ook conform NEN2575

Bij calamiteiten snel een ontruiming starten omdat elk moment telt.

Bij calamiteiten snel een ontruiming starten omdat elk moment telt.

Met de mobiele alarmAPP kunnen ontruimingsmeldingen nu ook ontvangen worden op iedere Smartphone, tablet en PC met Android, iOS of Windows.

Hierdoor ontstaat het scenario dat het BHV team een ontruiming stil en georderd kan laten verlopen. Met de conferentie-functie, kan het BHV team met 1 druk in een groepsoverleg gezet worden. In geval van calamiteiten als brand kan er daarnaast eerder opgeschakeld worden, hulpdiensten sneller ingeschakeld worden en management direct geïnformeerd worden.

Ontruimingsalarm met conferentie optie

AMX alarmAPP

Ontruiming rechtstreeks op Smartphone. Direct geïnformeerd is direct actie ondernemen

start ontruiming bij brand

Uw smartphone als onderdeel van OAI
NEN2575 stil alarm

Met de alarmserver in onze NEN2575 kit, zijn Smartphones heel goed als alternatief op Pzi in te zetten als onderdeel van een Ontruiming Alarm Installatie (OAI) conform de wettelijke norm NEN2575-4.

Functiebehoud

Functiebehoud aanleggen van het systeem volgens de norm. Alternatieve transmissiewegen via bijv. 4G als vervanging van functiebehoud.

12H noodstroom

Onze NEN2575 kit met smartphones biedt conform de norm een 12H noodstroom voorziening. Waarvan de volledige duur in alarm.

Volledige bewaking

De NEN2575 kit voor smartphones heeft een volledige bewaking op functioneren van alle componenten. In geval van een storing wordt deze direct gemeld aan technische dienst en/of PAC.

Modules van de SmartAPP:

De mobiele APP bestaat uit een viertal modules. Met de basismodule “alarmen” beschikt u over een volwaardig alarmfunctie waarmee u kunt alarmeren ontvangen en communiceren. Door middel van de uitbreidingsmodules, kunt u meer gewenste functionaliteiten toevoegen.   Meer weten ->

Module alarmen

+

module Login / out

Module KATA

Real-time monitor

Module Alarmen:

ontruimingsalarm altijd en overal in realtime ontvangen.

Met de module “Alarmen” op uw Mobile App, kunt u brand- en ontruimingsalarmen altijd en overal in realtime ontvangen. Bij ontvangst van een brandalarm kan de ontvanger het bericht “accepteren” of “weigeren”. Met de callback-functie kan de ontvanger snel en eenvoudig een conferentie starten om de nodige maatregelen te nemen.

overzicht alarmen ontvangen op alarmapp

Module Kata:

Altijd en overal alarmen handmatig activeren.

Met behulp van de KATA-module kunt u altijd en overal ontruimingsalarmen activeren. Alarmen kunnen worden geselecteerd op de gebruiksvriendelijke interface van de Mobile-app en worden geactiveerd met één klik. De praktische functie met KATA Groups geeft een snel overzicht van alle alarmtypes en toont alle gebruikers die erin zijn opgenomen.

Handmatig berichten versturen vanuit de alarmapp voor smartphones

Real-time Monitor:

Alarmen in realtime opvragen en bewaken

Met de Real-Time Monitor-module kunt u ontruimingsalarmen in realtime opvragen en bewaken. U kunt individuele gebruikers volgen en de huidige status opvragen. Een lijst van alle gebruikers inclusief hun status zoals “verzonden”, “bevestigd”, “niet beschikbaar” en “afgewezen” zorgt ervoor dat u een snel overzicht krijgt van alle gebeurtenissen. U ziet direct wie er op op de ontruiming afgaan en of dat voldoende personen zijn.

Dankzij deze module profiteert u ook van de mogelijkheid om eventuele lopende ontruimingsalarmen in een vroeg stadium te beëindigen.

Realtime monitor van alarmen vanuit de alarmserver

Log In / Out-module:

Bepalen wanneer alarmen ontvangen kunnen worden.

Met de Log In / Out-module kunnen gebruikers op elk moment onafhankelijk bepalen wanneer ontruimings waarschuwingen moeten worden ontvangen. Deze functie wordt gebruikt wanneer de gebruiker niet op zijn werkplek is, op vakantie is of anderszins afwezig is.

In afwezigheidskalender kan men zelfs voor een langere periode de afwezigheid instellen. zodra de afwezigheid aanvangt zal de APP zich automatisch voor alarmen afmelden tot het einde van de ingestelde afwezigheid.

Op basis van locatiew, kan bepaald worden of een persoon een ontruimingsalarm dient te ontvangen of niet. 

inloggen of uitloggen op alarmgroepen

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Email:

marco@alarmserver.nl

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Email

info@alarmserver.nl