085 - 773 17 11 info@alarmserver.nl

Yealink DECT

Kritische alarmen op uw DECT platform met alarmserver

Ontvang alarmberichten op DECT telefoons van Yealink. Met de alarmserver kunt u namelijk Yealink multicel DECT integreren binnen uw kritische alarmomgeving. 

Gebouw-/procesbeheersystemen, brandalarm, netwerkbeheer, verpleegoproep, ontuimingsinstallatie zijn een van de vele mogelijke alarmopties die u kunt ontvangen op op draadloze handsets van Yealink.

Alarmberichten ontvangen op Yealink DECT telefoon

Alarmen met prio, direct op de Yealink DECT telefoon.

Ontvang direct op de Yealink DECT handsets kritische alarmen. Het multicell DECT systeem van Snom biedt veel opties om de alarmflow zo optimaal mogelijk te behandelen. Gebruik tekstlabels en LED in verschillende kleuren om het soort alarm en de prio sneller inzichtelijk te maken. Met de alarmserver kan per alarm en prioriteit bepaalt worden, welke ringtone en de manier van vibreren tot dat type alarm/prio behoort.

De Yealink W79 handset biedt ook de optie van persoonsbewaking, zoals man-down en running man. Daarnaast is Yealink DECT systeem zeer goed toepasbaar binnen een Ontruiming Alarm Installatie (OAI) conform de NEN2575-4.

Wij hebben ruime ervaring met alarmering op Yealink multicell DECT en kunnen dit desgewenst als compleet pakket leveren.

Alarmmelding op Gigaset DECXT tlefoon via de alarmserver

De kracht van een software platform voor alarmering naar Yealink DECT

De alarmserver verbetert kritische communicatie binnen jouw organisatie door verschillende systemen met multicell DECT telefoons van Yealink te integreren. Processen lopen hierdoor snel en bespaart kostbare tijd. In noodsituaties geldt immers dat iedere seconde telt. 

Door meerdere functies met de Yealink DECT te combineren, heeft u maar één apparaat nodig voor o.a. telefonie, alarmering, zorgoproep en Ontruimingsinstallatie (OAI).

Zorgmedewerker met Snom M90 handset

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de Alarmserver en Yealink multicell DECT zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Email:

marco@alarmserver.nl

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de Alarmserver met Yealink multicell DECT zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Email

info@alarmserver.nl