085 - 773 17 11 info@alarmserver.nl

Snel alarmen bij agressie
In actuele gevaarlijke situaties op de werkplek.

 In beroepen waar direct klantcontact plaatsvindt, zijn medewerkers vatbaar voor diverse risico’s, waaronder bedreigingen en geweld op de werkplek. Incidenten waarbij klanten agressief worden richting medewerkers komen helaas regelmatig voor. In dergelijke gevaarlijke situaties is het van essentieel belang dat de betrokken medewerker op elk moment discreet een stil alarm kan activeren.

Onze alarmserver biedt een effectieve oplossing voor inzet als agressie alarm. Met ons systeem kan een medewerker met slechts een discrete handeling een snel en betrouwbaar een alarm activeren. Dit stelt hen in staat om direct hulp te kunnen oproepen, zonder dat dit opgemerkt wordt door de eventuele agressor.

 

Agressie alarm met alarmserver van EMC Solutions

Activering alarm

Snel en onopgemerkt activeren van een assistentie alarm.

Bij een bedreiging kunnen medewerkers via onze alarmserver met één druk op de knop op de bureautelefoon of verborgen noodknop onopgemerkt een stil alarm activeren. Als alternatief kan de noodoproep ook via een computertoetsenbord worden geactiveerd. Daarnaast kan een alarm ook worden geactiveerd via een tablet, smartphone of mobiele SOS knop.

In het geval van agressie of andere calamiteit wil je dat er zo snel en veilig mogelijk gehandeld kan worden. Stuur agressie alarmen geautomatiseerd naar de beveiliging. Na het indrukken van een agressie alarm worden meldingen direct als stil alarm verstuurd worden naar de DECT telefoon, VoIP telefoon, Smartphone en/of tablet van het betreffende BHV en/of security team. Zij worden direct geïnformeerd over de aard van het alarm en kunnen direct tot actie overgaan.

Next-Level berichtenweergave

Ontdek de alarmserver

De alarmserver biedt organisaties vele mogelijkheden, waarmee de veiligheid van medewerkers en de service voor burgers, klanten en/of gasten een hoger niveau gebracht kan worden.

Noodknop ageressie

Ontvang een alarm wanneer ieamd de paniek of agressie alarm indrukt. De BHVvserver verwerkt automatisch de alarmen, waardoor de beveiliging en/of BHV team direct wordt opgeroepen.

Alarmen onrvangen

Ontvang agressie- en andere alarmmeldingen direct op een smartphone of DECT en weet direct waar de calamiteit plaats vind. Door snelle opvolging kan een escalatie voorkomen worden. 

Handmatig alarmen

Activeer handmatig alarmen d.m.v. een noodknop bij de receptie, kassa etc. (agressie alarm), vanuit de gebruiker beheeromgeving of APP voor smartphone’s.
(bijv. naar BHV-team, beveiliging of hulpdiensten).

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen bij gemeenten dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem bij gemeenten, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen bij gemeenten dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem voor bij gemeenten, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711