085 - 773 17 11 info@alarmserver.nl

Alarmserver voor zorgdomotica

Kritische alarmberichten van o.a. zorgoproep en brandmeldcentrale

De Alarm Management Server is uitermate geschikt voor het verwerken van verschillende procesen binnen verpleeghuizen, zoals verpleegoproep, gebouw-/procescontrole, BHV- & brandalarm, netwerkbeheer, agressiealarm etc. en informeert de juiste peroon(en) binnen de organisatie op basis van betreffende scenario via verschillende communicatie media zoals SMS, telefoongesprek (VOIP), e-mail, SNMP-traps, paging of sms-berichten op draadloze handsets (DECT/WLAN) en smartphones met behulp van data-pushmelding

Next-Level berichtenweergave

Ontdek de alarmserver

De alarmserver biedt zorgorganisaties vele mogelijkheden, waarmee de dienstverlening naar een veilig en hoger niveau gebracht kan worden.

Brandalarm en ontruiming

Ontvang brandmeldingen direct op een smartphone en weet direct waarnaar toe. Start een ontruiming en laat deze gemoedelijk verlopen. Start een conferentiegesprek met collega’s of gebruik PTT.

Gebouwbeheer

Ontvang een bericht ingeval van een storing vanuit het gebouw beheersysteem. Zodat het technische team deze snel kan verhelpen.

 

Verpleegoproep

Ontvang direct een bericht wanneer iemand om verpleging vraagt. Wanneer slimme sensoren gebruikt worden zijn nog meer scenario’s mogelijk.

 

Absentie kalender

Weet wie aanwezig is. met de absentie kalender en de login/off optie kan de persoon aangeven of deze aanwezig is voor de alarmgroep.

 

Handmatig alarmen

Activeer handmatig alarmen d.m.v. een noodknop bij bewoners, aan de wand of trekschakelaar. Activeer een alarm op DECT op smartphone (agressie / assistentie / reanimatie alarm),

 

Geofencing

Op basis van locatie (WiFi, Bluetooth en/of geofencing) automatisch bepalen wie aanwezig is en de alarmering dient te ontvangen.

 

De kracht van een software platform voor alarmering en communicatie binnen verpleeghuizen en zorgomgevingen.

De Alarm- en applicatieserver verbetert kritische communicatie binnen zorgorganisaties door verschillende systemen te connecteren. Processen lopen snel en bespaart kostbare tijd. Niet alleen bij nood maar ook bij service- & dienstverlening geldt immers dat iedere seconde telt. 

Brandmeldcentrale

Brandalarm direct op smartphone. (NEN2575)

Bij brand in hetverzorgingtehuis direct geinformeerd worden op de DECT, pager, Smartphone en/of tablet (Android / iOS). De brandmeldcentrale geeft in enekele seconden de informormatie rechtstreeks door naar het mobiele device van het BHV- of calimiteitenteam. U hoeft niet meer naar het attentiepaneel om de locatie van de brand te achterhalen. Met name in verpleeghuizen, waar afstanden groot kunnen zijn, kan hier anzienlijk tijd gewonnen worden en onnodig paniek voorkomen worden. Bij een urgent alarm wordt zelfs de stilte stand van een apparaat doorbroken, zodat u direct geattendeerd wordt van de ernst van het alarm en u tijdig kunt starten met ontruimen.

Zorgomgevingen moeten in meeste gevallen voldoen aan de wettelijke norm stil alarm voor ontruiming (OAI). Onze alarmserver is geheel toepasbaar binnen de wettelijke norm NEN2575-4 voor stil alarm.

Brandmelding op smartphone voor hotels

Leef cirkels vergroten

Met slimme sensoren leefcircels van bewoners vergroten en verbeteren..

Om bewoners, cliënten of patiënten een normale leefomgeving te bieden, is bewegingsvrijheid essentieel. Door de alarmserver met slimme sensoren te combineren vergroot dit. Integratie met zorgdomotica maakt automatische alarmering mogelijk via diverse kanalen zoals smartphones en IP-telefoons. Personenalarmering zorgt voor direct contact met zorgverleners, cruciaal voor veiligheid. Cliënten dragen een zender om de hals of pols voor snelle hulpoproepen, waardoor 24/7 toegang tot zorg gewaarborgd is.

Bezoek onze partner Voice Solutions of onze website EMC Solutions om meer te komen weten over verpleegoproepsysteem, Slimme sensoren en zorgdomotica met onze alarmserver

Brandmelding op smartphone voor hotels

Betrouwbare alarmering voor optimaal zorgdienstverlening.

Betrouwbare alarmering voor optimaal zorgverlening

De alarm-, berichten- en applicatieserver
voor mens en machine

Met de onze alarmsoftware kunt u eenvoudig en efficiënt individuele alarmgebeurtenissen voor elk alarm binnen het zorgomgevingen definiëren. Elk alarm of bericht vereist een snelle en betrouwbare verzending, omdat elke seconde telt in een noodsituatie. De alarmserver vormt de interface tussen vele inputs zoals noodoproepschakelaars, bewegingsmelders, brandmeldcentrales, gebouwbeheersystemen en (slimme) sensoren enerzijds en de alarmapparaten, zoals smartphone, pager, DECT telefoon anderzijds.

Beheercentrum voor alarmserver

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen in zorgomgevingen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem voor uw zorgorganisatie, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen in zorgomgevingen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem voor uw zorgorganisatie, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711