085 - 773 17 11 info@alarmserver.nl

Snom DECT

Kritische alarmen op uw DECT platform met alarmserver

Ontvang alarmberichten op DECT telefoons van Snom Met de alarmserver kunt u namelijk Snom multicel DECT integreren binnen uw kritische alarmomgeving. 

Gebouw-/procesbeheersystemen, brandalarm, netwerkbeheer, verpleegoproep, ontuimingsinstallatie zijn een van de vele mogelijke alarmopties die u kunt ontvangen op op draadloze handsets van Snom.

Ontvang alarmen op Snom DECT

Alarmen met prio, direct op de Snom DECT telefoon.

Ontvang direct op de Snom DECT handsets kritische alarmen. Het multicell DECT systeem van Snom biedt veel opties om de alarmflow zo optimaal mogelijk te behandelen. Gebruik tekstlabels en LED in verschillende kleuren om het soort alarm en de prio sneller inzichtelijk te maken. Met de alarmserver kan per alarm en prioriteit bepaalt worden, welke ringtone en de manier van vibreren tot dat type alarm/prio behoort.

De Snom M80 en M90 handsets bieden ook de optie van persoonsbewaking, zoals man-down en running man. Daarnaast is Het Snom DECT systeem zeer goed toepasbaar binnen een Ontruiming Alarm Installatie (OAI) conform de NEN2575-4.

Wij hebben ruime ervaring met alarmering op Snom multicell DECT en kunnen dit desgewenst als compleet pakket leveren.

Alarmmelding op Gigaset DECXT tlefoon via de alarmserver

De kracht van een software platform voor alarmering naar Snom DECT

De alarmserver verbetert kritische communicatie binnen jouw organisatie door verschillende systemen met M-serie DECT telefoons van Snom te integreren. Processen lopen hierdoor snel en bespaart kostbare tijd. In noodsituaties geldt immers dat iedere seconde telt. 

Door meerdere functies met de Snom DECT te combineren, heeft u maar één apparaat nodig voor o.a. telefonie, alarmering, zorgoproep en Ontruimingsinstallatie (OAI).

Zorgmedewerker met Snom M90 handset
Ontruimingsalarm op snom

Uw Snom DECT telefoon als onderdeel van ontruimingsinstallatie
NEN2575 stil alarm

Snom DECT telefoons, zijn in combinatie met de alarmserver en onze NEN2575-kit een heel goed als alternatief op Pzi, en zo in te zetten als onderdeel van een Ontruiming Alarm Installatie (OAI) conform de wettelijke norm NEN2575-4. Daarbij is het grote voordeel van 1 apparaat voor meerdere functies.

Functiebehoud

Functiebehoud aanleggen van het systeem volgens de norm. Bewaking van Snom M900 multicell basisstations op functioneren en melden van eventuele storingen.

12H noodstroom

Onze NEN2575 kit met Snom M80 en M90 DECT telefoons biedt conform de norm een 12H noodstroom voorziening. Waarvan de volledige duur in alarm. Alle basisstations blijven bij stroomuitval daardoor functioneren.

Volledige bewaking

De NEN2575 kit voor Snom DECT telefoons heeft een volledige bewaking op functioneren van alle componenten. In geval van een storing wordt deze direct gemeld aan technische dienst en/of PAC.

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver en Snom multicell DECT zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Email:

marco@alarmserver.nl

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver met Snom multicell DECT zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Email

info@alarmserver.nl