085 - 773 17 11 info@alarmserver.nl

BHV server voor calamiteiten
Kritische alarmberichten van o.a. brandmeld, BHV, agressie en meer.

De Alarm Management Server is uitermate geschikt voor het verwerken van verschillende alarmprocesen binnen organisaties zoals, BHV- & brandalarm en agressiealarm. De alarmserver informeert de juiste peroon(en) binnen de organisatie op basis van betreffende scenario via verschillende communicatie media zoals SMS, telefoongesprek (VOIP), e-mail, SNMP-traps, paging of sms-berichten op draadloze handsets (DECT/WLAN) en smartphones met behulp van data-pushmelding

BHV server voor agresie, brandmelding, ontruiming en veel meer...

Next-Level berichtenweergave

Ontdek de BHV alarmserver

De BHVserver biedt organisaties vele mogelijkheden, waarmee de veiligheid van medewerkers en de service voor burgers,, klanten en/of gasten een hoger niveau gebracht kan worden.

Brandalarm en ontruiming

Ontvang brandmeldingen direct op een smartphone of DECT en weet direct waarnaar toe. Start een ontruiming en laat deze gemoedelijk verlopen. Start een conferentie gesprek met collega’s.

Noodknop ageressie

Ontvang een alarm wanneer ieamd de paniek of agressie alarm indrukt. De BHVvserver verwerkt automatisch de alarmen, waardoor de beveiliging en/of BHV team direct wordt opgeroepen.

Handmatig alarmen

Activeer handmatig alarmen d.m.v. een noodknop bij de receptie, kassa etc. (agressie alarm), vanuit de gebruiker beheeromgeving of APP voor smartphone’s.
(bijv. naar BHV-team, beveiliging of hulpdiensten).

Agressie alarm

Direct geautomatiseerd aansturen van de security.

In het geval van een agressieve bezoeker dan wil je dat er zo snel en veilig mogelijk gehandeld kan worden. Stuur meldingen geautomatiseerd naar de beveiliging. Na het indrukken van een agressie alarm worden meldingen direct verstuurd worden naar de DECT telefoon, VoIP telefoon, Smartphone en/of tablet. Het betreffende BHV en/of security team wordt direct geïnformeerd over de aard van het alarm. Het team kan direct een conferentie met elkaar opzetten en aparte portofoon is daarom niet noodzakelijk.

Door gebruik van de aanwezigheidsmodule komt het bericht altijd terecht bij de dienstdoende beveiligingsmedewerker.

De realtime monitor geeft inzicht wie op het service verzoek reageerd. Middels rapportages kan daarnaast de reactietijd gemeten worden.

Ontruimingsalarm / Brandalarm

Direct op smartphone of DECT van het BHV team.

In geval van een brand of andere noodsituatie is een snelle en rustige evacuatie essentieel om paniek te minimaliseren. De alarmserver kan dienen als ontruimingsalarm. Sommige organisaties moeten voldoen aan de NEN 2575-4 norm voor ontruimingsinstallaties. Voorheen werd hiervoor vaak een Personen Zoeksysteem (PZI) gebruikt. Echter worden piepers vergeten of als extra belastend ervaren. Bijna iedereen heeft zijn smartphone bij zich, waardoor deze een handiger alternatief is. De alarmserver biedt daarbij de mogelijkheid om automatisch het ontruimingsproces te starten, wat de reactietijd van het BHV team verkort en de evacuatie efficiënter maakt.

Door gebruik te maken van de alarmserver kunnen organisaties ervoor zorgen dat hun ontruimingsprocedures voldoen aan de vereiste normen en tegelijkertijd de veiligheid van hun burgers maximaliseren. Het gebruik van moderne technologieën zoals smartphones en geautomatiseerde systemen draagt bij aan een effectieve en gecontroleerde evacuatie, wat van vitaal belang is in noodsituaties waar elke seconde telt.

Brandalarm via BHV server

De kracht van een software platform voor alarmering en communicatie met BVH team.

De alarmserver verbetert kritische communicatie binnen BHV organisaties door verschillende systemen te connecteren. Processen lopen snel en bespaart kostbare tijd. Niet alleen bij brand maar ook bij agressie en gezondheid van personen geldt immers dat iedere seconde telt. 

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen bij gemeenten dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem bij gemeenten, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen bij gemeenten dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem voor bij gemeenten, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711