085 - 773 17 11 info@alarmserver.nl

Koppel uw gigaset DECT telefonie platform met

AMX alarmserver

Ontvang alarmberichten op DECT telefoons van Gigaset of ontvang gesproken (audio) berichten. Met de AMX alarmserver kunt u namelijk Gigaset AML platformen integreren binnen uw kritische alarmomgeving. 

Gebouw-/procesbeheersystemen, brandalarm, netwerkbeheer, verpleegoproep, ontuimingsinstallatie zijn een van de vele mogelijke alarmopties die u kunt ontvangen op op draadloze handsets van Gigaset pro.

Alarmering op Gigaset pro met Alarmserver<br />

Gigaset pro

Alarmen met prio, direct op de DECT telefoon.

Ontvang kritische alarmen direct op de DECT handsets van Gigaset pro. Het multicell DECT systeem van Gigaset pro, biedt met AML optie veel opties om de alarmflow zo optimaal mogelijk te behandelen. Gebruik iconen in verschillende kleuren om het soort alarm en de prio sneller inzichtelijk te maken. Met de alarmserver kan per alarm en prioriteit bepaalt worden, welke ringtone en de manier van vibreren tot dat type alarm/prio behoort.

De handsets van Gigaset pro bieden ook de optie van persoonsbewaking, zoals man-down en running man. Daarnaast is de Gigaset pro DECT systeem zeer goed toepasbaar binnen een Ontruiming Alarm Installatie (OAI) conform de NEN2575-4.

Wij hebben ruime ervaring met alarmering op Gigaset pro en kunnen dit desgewenst als compleet pakket leveren.

Alarmmelding op Gigaset DECXT tlefoon via de alarmserver

De kracht van een software platform voor alarmering naar Gigaset DECT

De alarmserver verbetert kritische communicatie binnen jouw organisatie door verschillende systemen met DECT telefoons van Gigaset pro te integreren. Processen lopen hierdoor snel en bespaart kostbare tijd. In noodsituaties geldt immers dat iedere seconde telt. 

Door meerdere functies te combineren, heeft u maar één apparaat nodig voor o.a. telefonie, alarmering, zorgoproep en Ontruimingsinstallatie (OAI).

Gigaset SL800H koppeling met alarmserver
Ontruiming Alarm Installatie conform NEN2575 met DECT telefoons

Uw Gigaset DECT telefoon als onderdeel van ontruimingsinstallatie
NEN2575 stil alarm

Gigaset DECT telefoons, zijn in combinatie met de alarmserver en onze NEN2575-kit een heel goed als alternatief op Pzi, en zo in te zetten als onderdeel van een Ontruiming Alarm Installatie (OAI) conform de wettelijke norm NEN2575-4. Daarbij is het grote voordeel van 1 apparaat voor meerdere functies.

Functiebehoud

Functiebehoud aanleggen van het systeem volgens de norm. Bewaking van Gigaset N870 pro basisstations op functioneren en melden van eventuele storingen.

12H noodstroom

Onze NEN2575 kit met Gigaset pro DECT telefoons biedt conform de norm een 12H noodstroom voorziening. Waarvan de volledige duur in alarm. Alle basisstations blijven bij stroomuitval daardoor functioneren.

Volledige bewaking

De NEN2575 kit voor Gigaset DECT telefoons heeft een volledige bewaking op functioneren van alle componenten. In geval van een storing wordt deze direct gemeld aan technische dienst en/of PAC.

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver en Gigaset pro zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Email:

marco@alarmserver.nl

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver met Gigaset pro zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Email

info@alarmserver.nl