085 - 773 17 11 info@alarmserver.nl

Alarmering APP

Alarmmelding van o.a. brandmeld, gebouwbeheer en personen direct op Smartphone.

Ontvang alarmenmeldingen direct op de Smartphone en/of tablet (Android / iOS). Middels push notificatie worden alarmen direct zichtbaar op de Smartphone en waar u mee bezig was onderbroken. Bij een urgent alarm wordt zelfs de stilte stand doorbroken, zodat u direct geattendeerd wordt van de ernst van het alarm. Onze oplossing is ook toepasbaar volgens wettelijke normen zoals NEN2575-4 voor stil alarm.

Brandalarm op smartphone

Snel geïnformeerd worden wanneer elk moment telt .

Met de mobiele APP kunnen alarmmeldingen nu ook ontvangen worden op iedere Smartphone, tablet en PC met Android, iOS of Windows.

Hierdoor ontstaat het scenario dat alarmweergave ook buiten het gebouw zou kunnen plaatsvinden. In geval van calamiteiten kan er sneller opgeschakeld worden, hulpdiensten sneller ingeschakeld worden en management direct geïnformeerd worden.

Brandalarmmelding op smartphone

Modules van de SmartAPP:

De mobiele APP bestaat uit een viertal modules. Met de basismodule “alarmen” beschikt u over een volwaardig alarmfunctie waarmee u kunt alarmeren ontvangen en communiceren. Door middel van de uitbreidingsmodules, kunt u meer gewenste functionaliteiten toevoegen.

Module alarmen

+

module Login / out

Module KATA

Real-time monitor

Module Alarmen:

Alarmen altijd en overal in realtime ontvangen.

Met de module “Alarmen” op uw Mobile App, kunt u alarmen altijd en overal in realtime ontvangen. Na installatie kunnen alarmen betrouwbaar worden afgeleverd met een internetverbinding op Android-, IOS- en Windows-apparaten.

De energiebesparende pushservice van de applicatie draait op de achtergrond en zorgt voor een veilige alarmering door middel van versleutelde communicatie.

Bij ontvangst van een alarm kan de ontvanger het bericht “accepteren” of “weigeren”. Alle alarmen worden overzichtelijk weergegeven in een historie met datum / tijd, type alarm en alarmstarter. Met de callback-functie kan de ontvanger snel en eenvoudig een callback starten om de nodige maatregelen te nemen.

overzicht alarmen ontvangen op alarmapp

Module Kata:

Altijd en overal alarmen handmatig activeren.

Met behulp van de KATA-module kunt u altijd en overal alarmen activeren. Alarmen kunnen worden geselecteerd op de gebruiksvriendelijke interface van de Mobile-app en worden geactiveerd met één klik. Via de WAM-webinterface kunnen gebruikers eenmalig worden gedefinieerd om te bepalen welke alarmen door welke gebruikers kunnen worden geactiveerd (autorisaties).

Alle vooraf geconfigureerde alarmen in de WAM worden gelijktijdig weergegeven op de mobiele app. De praktische functie met KATA Groups geeft een snel overzicht van alle alarmtypes en toont alle gebruikers die erin zijn opgenomen.

Handmatig berichten versturen vanuit de alarmapp voor smartphones

Log In / Out-module:

Bepalen wanneer alarmen ontvangen kunnen worden.

Met de Log In / Out-module kunnen gebruikers op elk moment onafhankelijk bepalen wanneer waarschuwingen moeten worden ontvangen. Deze functie wordt gebruikt wanneer de gebruiker niet op zijn werkplek is, op vakantie is of anderszins afwezig is.

De module is een vereenvoudigde versie van de afwezigheidskalender en maakt indruk met zijn gebruiksvriendelijke bediening, met een druk op de knop direct in de Mobile App.

In afwezigheidskalender kan men zelfs voor een langere periode de afwezigheid instellen. zodra de afwezigheid aanvangt zal de APP zich automatisch voor alarmen afmelden tot het einde van de ingestelde afwezigheid.

Aanwezigheidsmodule smartphone alarmAPP

Real-time Monitor:

Alarmen in realtime opvragen en bewaken

Met de Real-Time Monitor-module kunt u alarmen in realtime opvragen en bewaken. U kunt individuele gebruikers volgen en de huidige status opvragen.

Een lijst van alle gebruikers inclusief hun status zoals “verzonden”, “bevestigd”, “niet beschikbaar” en “afgewezen” zorgt ervoor dat u een snel overzicht krijgt van alle gebeurtenissen. U ziet direct wie er op het alarm afgaan en of dat voldoende personen zijn. 

Dankzij deze module profiteert u ook van de mogelijkheid om eventuele lopende alarmen in een vroeg stadium te beëindigen.

Realtime monitor van alarmen vanuit de alarmserver

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Email:

marco@alarmserver.nl

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Email

info@alarmserver.nl