085 - 773 17 11 info@alarmserver.nl

Koppel uw draadloze telefonie platform met

AMX alarmserver

Ontvang Alarmberichten op DECT telefoon en VoIP telefoon of ontvang gesproken (audio) berichten. Met de AMX alarmserver kunt u namelijk bestaande of nieuwe telefonie platformen integreren binnen uw kritische alarmomgeving. 

Gebouw-/procesbeheersystemen, brandalarm, netwerkbeheer, verpleegoproep zijn een van de vele mogelijke alarmopties die u kunt ontvangen op op draadloze handsets (DECT/WLAN) en VoIP telefoon middels tekst in het display en gesproken tekst via telefoongesprek (VOIP).

Integratie DECT telefoons met alarmserver

Gigaset pro

Alarmen met prio, direct op de DECT telefoon.

Ontvang kritische alarmen direct op de DECT handsets van Gigaset pro. Het multicell DECT systeem van Gigaset pro, biedt met AML optie veel opties om de alarmflow zo optimaal mogelijk te behandelen. Gebruik iconen in verschillende kleuren om het soort alarm en de prio sneller inzichtelijk te maken. Met de alarmserver kan per alarm en prioriteit bepaalt worden, welke ringtone en de manier van vibreren tot dat type alarm/prio behoort.

De handsets van Gigaset pro bieden ook de optie van persoonsbewaking, zoals man-down en running man. Daarnaast is dit DECT systeem zeer goed toepasbaar binnen een OAI conform de NEN2575-4.

Wij hebben ruime ervaring met alarmering op Gigaset pro en kunnen dit desgewenst als compleet pakket leveren.

Alarmmelding op Gigaset DECXT tlefoon via de alarmserver

Snom multicell DECT

Integreer DECT binnen zorgoproep of OAI

Snom biedt met de handset M80 en M90 ideale handset voor zorgomgevingen. De handset zijn klein genoeg voor in de (borst)zak en hebben uitgebreide functies voor het ontvangen van alarmen. De M90 beschikt daarnaast over antibacteriële behuizing en een membraan toetsenbord.  Beide toestellen beschikken over een rode knop boven op, voor bijvoorbeeld assistentie oproep in noodsituaties.

Onderscheid in type alarm en hoogte van prio vind plaats middels verschil in ringtone en gekleurde berichten balk. (rood = urgent oranje = gemiddeld urgent groen – laagste urgentie)

Ook de Snom multicell DECT is met onze alarmserver en NEN kit volledig toepasbaar binnen de NEN2575 norm.

Zorgmedewerker met pager, DECT telefoon

Yealink VoIP

Alarmen met prio, direct op de VoIP telefoon.

Yealink is wereldwijd marktleider in VoIP telefoons. Hun veel om geprezen telefoons worden praktisch overal ingezet onder VoIP en Microsoft teams gebruikers. Naast vaste telefoons heeft Yealink ook een lijn multicell DECT telefoons. Met onze alarmserver is het mogelijk om kritische alarmen direct te ontvangen op het display van zowel de vast IP telefoons als de DECT handsets van Yealink.  Met de alarmserver kan per alarm en prioriteit bepaalt worden, welke ringtone en de manier van vibreren (alleen DECT) tot dat type alarm/prio behoort.

De handsets van Yealink bieden daarnaast de optie van persoonsbewaking, zoals man-down, non-movement en running man.

Wij hebben ruime ervaring met alarmering op Yealink en kunnen dit desgewenst als compleet pakket leveren.

Alarmberichten ontvangen op Yealink DECT telefoon

De kracht van een software platform voor alarmering en communicatie naar DECT

De alarmserver verbetert kritische communicatie binnen jouw organisatie door verschillende systemen met DECT telefoons te connecteren. Processen lopen hierdoor snel en bespaart kostbare tijd. Bij urgentie geldt immers dat iedere seconde telt. 

Door meerdere functies te combineren, heeft u maar één apparaat nodig voor o.a. telefonie, alarmering, zorgoproep en OAI.

Integratie van DECT telefoons van Gigaset, Yealink, Snom en Spectralink met AMX alarmserver

Betrouwbare alarmering voor optimaal crisismanagement.

Betrouwbare alarmering voor optimaal crisis-management.

De alarm-, berichten- en applicatieserver
voor mens en machine

Met de onze alarmsoftware kunt u eenvoudig en efficiënt individuele alarmgebeurtenissen voor elk alarm definiëren. Elk alarm of bericht vereist een snelle en betrouwbare verzending, omdat elke seconde telt in een noodsituatie. De alarmservers vormt de interface tussen vele inputs zoals noodoproepschakelaars, brandmeldcentrales, gebouwbeheersystemen en (slimme) sensoren enerzijds en de alarmapparaten, zoals smartphone pager, DECT telefoon anderzijds.

Beheercentrum voor alarmserver

Next-Level alarmering

Ontdek de alarmserver

De alarmserver biedt vele mogelijkheden, niet alleen op het gebied van integraties en scenario’s maar ook op het gebied van rapportages.

Realtime monitor

Zie realtime wie het lopende alarm accepteert en wie niet reageert.

 

Escalatie alarmen

Escaleer alarmen naar een 2e lijn indien de eerste lijn niet kan reageren, zodat alarm alsnog opgevolgd kan worden.

 

i

rapportages

Bekijk welke alarmen er zijn geweest, wie heeft gereageerd, start van alarm, reactie tijd en duur

 

Absentie kalender

Weet wie aanwezig is. met de absentie kalender en de login/off optie kan de persoon aangeven of deze aanwezig is voor de alarmgroep.

 

Handmatig alarmen

Activeer handmatig alarmen vanuit de beheer omgeving of APP voor smartphones.

 

Geofencing

Op basis van locatie (WiFi, Bluetooth en/of geofencing) automatisch bepalen wie aanwezig is en de alarmering dient te ontvangen.

 

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing voor het ontvangen van alarmberichten op DECT telefoon.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Email:

marco@alarmserver.nl

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing voor het ontvangen van alarmberichten op DECT telefoon.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Email

info@alarmserver.nl