085 - 773 17 11 info@alarmserver.nl

Alarmserver voor hotels

Kritische alarmberichten van o.a. brandmeld, gebouwbeheer en personen

De Alarm Management Server is uitermate geschikt voor het verwerken van verschillende procesen zoals gebouw-/procescontrole, BHV- & brandalarm, netwerkbeheer, roomservice, housekeeping, agressiealarm etc. en informeert de juiste peroon(en) binnen de organisatie op basis van betreffende scenario via verschillende communicatie media zoals SMS, telefoongesprek (VOIP), e-mail, SNMP-traps, paging of sms-berichten op draadloze handsets (DECT/WLAN) en smartphones met behulp van data-pushmelding

Alarm & BHV server voor hotels. Hotel met smatphone

Next-Level berichtenweergave

Ontdek de alarmserver

De alarmserver biedt hotels vele mogelijkheden, waarmee de service naar een veilig en hoger niveau gebracht kan worden. 

Brandalarm en ontruiming

Ontvang brandmeldingen direct op een smartphone en weet direct waarnaar toe. Start een ontruiming en laat deze gemoedelijk verlopen. Start een conferentiegesprek met collega’s of gebruik PTT.

Gebouwbeheer

Ontvang een bericht ingeval van een storing vanuit het gebouw beheersysteem. Zodat het technische team deze snel kan verhelpen.

 

Roomservice

Ontvang direct een bericht wanneer iemand om roomservice vraagt. Wanneer iemand uitchecked en de kamer schoongemaakt kan worden.

 

Absentie kalender

Weet wie aanwezig is. met de absentie kalender en de login/off optie kan de persoon aangeven of deze aanwezig is voor de alarmgroep.

 

Handmatig alarmen

Activeer handmatig alarmen d.m.v. een noodknop bij de receptie (agressie alarm), vanuit de beheeromgeving of APP voor smartphone’s. (bijv. naar roomservice, housekeeping of picoloservice). 

 

Geofencing

Op basis van locatie (WiFi, Bluetooth en/of geofencing) automatisch bepalen wie aanwezig is en de alarmering dient te ontvangen.

 

De kracht van een software platform voor alarmering en communicatie binnen hotels

De AMX verbetert kritische communicatie binnen hotel organisaties door verschillende systemen te connecteren. Processen lopen snel en bespaart kostbare tijd. Niet alleen bij nood maar ook bij service verlening geldt immers dat iedere seconde telt. 

Brandmeldcentrale

Brandalarm direct op smartphone.

Bij brand in het hotel direct geinformeerd worden op de DECT, pager, Smartphone en/of tablet (Android / iOS). De brandmeldcentrale geeft in enekele seconden de informormatie rechtstreeks door naar het mobiele device van het BHV- of calimiteitenteam. U hoeft niet meer naar het attentiepaneel om de locatie van de brand te achterhalen. Met name in hotels, waar afstanden groot kunnen zijn, kan hier anzienlijk tijd gewonnen worden en onnodig paniek voorkomen worden. Bij een urgent alarm wordt zelfs de stilte stand van een apparaat doorbroken, zodat u direct geattendeerd wordt van de ernst van het alarm en u tijdig kunt starten met ontruimen.

Brandmelding op smartphone voor hotels

Gebouwbeheersysteem

Bij storing direct geinformeerd worden.

Ontvang alarmen van het gebouwbeheersysteem binnen een hotel direct op de DECT, telefoon, Smartphone en/of tablet (Android / iOS). U wordt direct geïnformeerd in het geval van een storing, lekkages, open deuren etc. hierdoor kan een service dienst direct aangestuurd worden en eventuele ongemakken voor gasten en personeel snel verholpen worden. Door gebruik van de aanwezigheidsmodule komt het bericht altijd terecht bij de dienstdoende medewerker.

Brandmelding op smartphone voor hotels

Betrouwbare alarmering voor optimaal hotelmanagement.

Betrouwbare alarmering voor optimaal hotel-management.

De alarm-, berichten- en applicatieserver
voor mens en machine

Met de onze alarmsoftware kunt u eenvoudig en efficiënt individuele alarmgebeurtenissen voor elk alarm binnen het hotel definiëren. Elk alarm of bericht vereist een snelle en betrouwbare verzending, omdat elke seconde telt in een noodsituatie. De alarmserver vormt de interface tussen vele inputs zoals noodoproepschakelaars, brandmeldcentrales, gebouwbeheersystemen en (slimme) sensoren enerzijds en de alarmapparaten, zoals smartphone, pager, DECT telefoon anderzijds.

Beheercentrum voor alarmserver
alleenwerkers APP met SOS knop

Persoonsbeveiliging
Man-down, SOS button, no-movement

Onze Alarmserver biedt een essentiële persoonsbeveiligingsapp, gericht op de veiligheid van uw medewerkers die alleen werken, zoals een nachtportier of bewaker. Binnen enkele seconden worden collega’s of alarmcentrales gealarmeerd, inclusief locatie en spreek-luisterverbinding. De app omvat een persoonlijke noodknop, valalarm, no-movement detectie en periodieke controle, waardoor uw personeel zich veiliger voelt tijdens het werken.

SOS button

Medewerkers kunnen snel alarm slaan via de SOS-widget of vaste noodknop, waarna het calamiteitenteam direct wordt geïnformeerd.

Man-down (val detectie)

De man-down module bewaakt lichaamshouding. Afwijkende posities activeren automatisch een alarm na een ingestelde tijd. (bijv. als een medewerker overmeesterd word)

No movement

De no motion module bewaakt medewerkersactiviteit. Bij gebrek aan beweging activeert de smartphone automatisch een alarm na een ingestelde tijd.

Roomservice / housekeeping

Direct aansturen team middels berichten.

Stuur meldingen naar housekeeping zodra een gast uitchecked en de kamer schoongemaakt kan worden voor de volgende gast. Informeer het horecateam zodra iemand om roomservice vraagt.  Meldingen die het service niveau binnen een hotel kunnen vergroten kunnen direct verstuurd worden naar de DECT telefoon, VoIP telefoon, Smartphone en/of tablet (Android / iOS). Het betreffende team kan direct worden geïnformeerd, wanneer service gevraagd wordt.

Door gebruik van de aanwezigheidsmodule komt het bericht altijd terecht bij de dienstdoende medewerker.

De realtime monitor geeft inzicht wie op het service verzoek reageerd. Middels rapportages kan daarnaast de service reactietijd gemeten worden.

Roomservice en housekeeping verzoek met alarmserver

Agressie alarm

Direct geautomatiseerd aansturen van de security.

In het geval van een agressieve gast of erger een overval, dan wil je dat er zo snel en veilig mogelijk gehandeld kan worden. Stuur meldingen geautomatiseerd naar het beveiligingsteam. Na het indrukken van een agressie alarm of overvalknop worden meldingen direct verstuurd worden naar de DECT telefoon, VoIP telefoon, Smartphone en/of tablet (Android / iOS). Het betreffende security team wordt direct worden geïnformeerd over de aard van het alarm.

Door gebruik van de aanwezigheidsmodule komt het bericht altijd terecht bij de dienstdoende beveiligingmedewerker(s).

De realtime monitor geeft inzicht wie op het service verzoek reageerd. Middels rapportages kan daarnaast de reactietijd gemeten worden.

Alarmeren in geval van agressie in het hotel of bij een overval

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen in hotels dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem voor uw hotel, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen in hotels dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem voor uw hotel, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711