085 - 773 17 11 info@alarmserver.nl

Stil alarm bij agressie
In actuele gevaarlijke situaties op de werkplek.

Banen met direct klantcontact brengen verhoogde risico’s met zich mee van bedreigingen of geweld op de werkplek. Regel zijn er incidenten met klanten die ruw uitpakken met een medewerker, doorgaan met razernij of bedreigingen uiten. Bij een gevaarlijke situatie op de werkplek moet de getroffen persoon op ieder moment onopgemerkt een stil alarm kunnen activeren. Onze alarmserver zorgt voor een snelle en betrouwbare alarmering. 

BHV server voor agresie, brandmelding, ontruiming en veel meer...

Activering stil alarm

Snel en onopgemerkt activeren van een assistentie alarm.

Medewerkers van zorgverzekeraars, gemeentehuizen, belastingkantoren of maatschappelijk werkers lopen een groter risico op bedreigingen van klanten die het niet eens zijn met een genomen besluit. Ook psychiaters en winkelmedewerkers kunnen het slachtoffer zijn van gewelddadige personen. Een medewerker moet dan ongemerkt alarm kunnen slaan. 

Bij een bedreiging kunnen medewerkers via onze alarmserver met één druk op de knop op de bureautelefoon of verborgen noodknop onopgemerkt een stil alarm activeren. Als alternatief kan de noodoproep ook via een computertoetsenbord worden geactiveerd. Daarnaast kan een alarm ook worden geactiveerd via een tablet, smartphone of mobiele SOS knop.

SOS button

Agressie alarm

Direct geautomatiseerd aansturen van de security.

In het geval van agressie of andere calamiteit wil je dat er zo snel en veilig mogelijk gehandeld kan worden. Stuur agressie alarmen geautomatiseerd naar de beveiliging. Na het indrukken van een agressie alarm worden meldingen direct als stil alarm verstuurd worden naar de DECT telefoon, VoIP telefoon, Smartphone en/of tablet van het betreffende BHV en/of security team. Zij worden direct geïnformeerd over de aard van het alarm en kunnen direct tot actie overgaan.

Door gebruik van de aanwezigheidsmodule komt het bericht altijd terecht bij de dienstdoende beveiligingsmedewerker.

De realtime monitor geeft inzicht wie op het service verzoek reageerd. Middels rapportages kan daarnaast de reactietijd gemeten worden.

Next-Level berichtenweergave

Ontdek de alarmserver

De alarmserver biedt organisaties vele mogelijkheden, waarmee de veiligheid van medewerkers en de service voor burgers,, klanten en/of gasten een hoger niveau gebracht kan worden.

Noodknop ageressie

Ontvang een alarm wanneer ieamd de paniek of agressie alarm indrukt. De BHVvserver verwerkt automatisch de alarmen, waardoor de beveiliging en/of BHV team direct wordt opgeroepen.

Alarmen onrvangen

Ontvang agressie- en andere alarmmeldingen direct op een smartphone of DECT en weet direct waar de calamiteit plaats vind. Door snelle opvolging kan een escalatie voorkomen worden. 

Handmatig alarmen

Activeer handmatig alarmen d.m.v. een noodknop bij de receptie, kassa etc. (agressie alarm), vanuit de gebruiker beheeromgeving of APP voor smartphone’s.
(bijv. naar BHV-team, beveiliging of hulpdiensten).

De kracht van een software platform voor alarmering en communicatie met BVH team.

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen bij gemeenten dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem bij gemeenten, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711

Heeft u vragen?
Ik help u graag!

De mogelijkheden van integraties en scenario’s van de AMX alarmserver zijn eindeloos. Als het gaat om kritische alarmen bij gemeenten dan wilt u de beste scenario. Ik help u graag met de best mogelijke oplossing.

Bent u benieuw naar de werkwijze en de mogelijkheden van het systeem voor bij gemeenten, dan geef ik u graag een demo.

Naam:

Marco van Briemen

Telefoon:

085 – 773 1711